OXYGEN

Αειφόρο Συγκρότημα Κατοικιών στο Μαρούσι

Εισαγωγή

Sustain Design Phase

Είμαστε μια επιχείρηση ανάπτυξης ακινήτων που μετρά 35 χρόνια εμπειρίας.Μπορούμε με αυτοπεποίθηση να δηλώσουμε πως στοχεύουμε πάντα στην καινοτομία στο Real Estate. Η συνεχόμενη δέσμευσή μας να επενδύουμε σε αειφόρες μεθόδους ανάπτυξης είναι βαθιά συνδεδεμένη με την φιλοσοφία που έχουμε. Θεωρούμε πως η υπεύθυνη ανάπτυξη ακινήτων επιφέρει πλεονεκτήματα όχι μόνο για τους πελάτες μας αλλά και για την κοινότητα και το περιβάλλον. Οι βασικές μας αξίες –ο σεβασμός, η διαφάνεια και η δέσμευση- καθοδηγούν κάθε λειτουργία μας.
Η φιλοσοφία της Sustain να επενδύει μόνο σε αειφόρα έργα οδήγησε στην ανάγκη για συνεχή βελτίωση και καινοτομία.

Η Πρόκληση

Έως το 2021, Η Ελλάδα υπολειπόταν σε οικιστικά έργα με Διεθνή Περιβαλλοντολογική Πιστοποίηση.

Ο Σκοπός μας ήταν ξεκάθαρος: Να αναπτύξουμε ένα μοναδικό συγκρότημα που θα θέσει νέα standards για την αειφόρο κατοικία στην Ελλάδα.

Η Λύση: Το OXYGEN

OXYGEN - Sustain

Το OXYGEN, βρίσκεται σε στρατηγικά επιλεγμένο σημείο στο ποικιλόμορφο προάστιο του Αμαρουσίου. Αυτό το μοναδικό έργο έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή από το αρχιτεκτονικό γραφείο: Pieris Architects

Ας ανακαλύψουμε τι κάνει το OXYGEN τόσο μοναδικό:

  • Πιστοποιήση BREEAM: Το OXYGEN αποτελεί το πρώτο οικιστικό συγκρότημα κατοικιών στην Ελλάδα με πιστοποίηση BREEAM. Αυτή η διεθνής πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως το ακίνητο πληροί αυστηρά περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
BREEAM Certification Logo
  • 27 Κατοικίες: Το OXYGEN αποτελείται από 27 ειδικά μελετημένες κατοικίες, η κάθε μία εκ των οποίων αποτελούν παράδειγμα αειφόρου τρόπου ζωής, με έμφαση στη λεπτομέρεια όπως τον ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό αλλά και τα συστήματα εξοικονόμησης νερού.
OXYGEN - Sustain
  • Κοινόχρηστοι χώροι για συναντήσεις: Οι ένοικοι απολαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους που προωθούν το αίσθημα κοινότητας.
OXYGEN - Sustain
  • Ανοικτό ΓυμναστήριοΤο γυμναστήριο, βρίσκεται μέσα στη φύση καθώς περιβάλλεται από τον κοινόχρηστο κήπο του κτηρίου και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για yoga και ατομική άθληση.
OXYGEN - Sustain
  • Φωτοβολταϊκά και Έξυπνο Σπίτι: Το OXYGEN μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του κτηρίου μέσω ηλιακών συλλεκτών. Επιπλέον, με τις λειτουργίες "Smart Home" έχουμε άνεση και οικονομία.
Smart Home
  • Προηγμένος Σχεδιασμός: Η αρχιτεκτονική κομψότητα του OXYGEN αντανακλά τη δέσμευσή μας για αειφορία. Φυσικά υλικά, καθαρές γραμμές και αρμονική αισθητική καθορίζουν τον χαρακτήρα του.
OXYGEN - Sustain

Τοποθεσία: Μαρούσι, Αθήνα

OXYGEN - Sustain
OXYGEN Location

Το OXYGEN βρίσκεται σε στρατηγική θέση στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας. Δείτε γιατί η τοποθεσία αυτή αποτελεί την ιδανική επιλογή:

  • Golden Hall: Σε μικρή απόσταση με τα πόδια, οι ένοικοι μπορούν να εξερευνήσουν τα καταστήματα και εστιατόρια του Golden Hall.
  • Στάδιο ΟΑΚΑ: Ένας ζωτικός χώρος αθλητισμού, αναψυχής και προώθησης της κοινότητας, που εμπλουτίζει την περιοχή πολιτιστικά, κοινωνικά και οικονομικά.
  • Επιχειρηματικό Κέντρο Αμαρουσίου: Το Μαρούσι αποτελεί επιχειρηματικό κέντρο των Βορείων Προαστείων, προσελκύοντας επαγγελματίες και επιχειρηματίες.
  • Άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό: Η εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό εξασφαλίζει απρόσκοπτη σύνδεση με το κέντρο της πόλης και με άλλα σημεία ενδιαφέροντος της Αττικής.

Χαρούμενοι Ιδιοκτήτες, Αποδοτική Επένδυση

OXYGEN - Sustain

Οι κάτοικοι του OXYGEN απολαμβάνουν έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει την αειφορία, την άνεση και την ευεξία. Αναπνέουν καθαρό αέρα, απολαμβάνουν φυσικό φως σε ένα αρμονικό περιβάλλον.

Για τους επενδυτές, το OXYGEN προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις 6%. Tο ενδιαφέρον του τύπου, καθώς και η διάκριση του έργου στον διαγωνισμό Property Awards 2021 στην κατηγορία Sustainable Residential Development Gold, συνεισφέρουν θετικά στην αξία του.

Συμπερασματικά, το OXYGEN δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα κατοικιών, είναι ένας καταλύτης θετικών αλλαγών.

Αποδεικνύει πως ο νέος αειφόρος τρόπος ζωής δεν απαιτεί συμβιβασμό σε ποιότητα - αλλά την ενισχύει. Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε χώρους που φέρνουν νέα πνοή στο κοινό μας μέλλον.

Sustain Square Element

Μάθετε Περισσότερα για τα Επιλεγμένα μας Έργα